Фабрика впечатлений EMOZZI

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Фабрика впечатлений EMOZZI » Развлекаловка (флуд) » Оформлення Зеленої карти

Оформлення Зеленої карти

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Моя подруга, яка теж має тимчасовий захист за кордоном, каже, що їй рекомендували оформити Зелену картку, але я все одно сумніваюсь. Може, хтось поділиться власним досвідом або порадами щодо цього питання?

0

2

Ірина Олежко написал(а):

Моя подруга, яка теж має тимчасовий захист за кордоном, каже, що їй рекомендували оформити Зелену картку, але я все одно сумніваюсь. Може, хтось поділиться власним досвідом або порадами щодо цього питання?

Ого, привіт! Ти знаєш, я дещо чув про Зелену картку, особливо якщо її оформляє людина з тимчасовим захистом за кордоном. Моя подруга теж в подібній ситуації, і їй порадили взяти цю картку. Вона навіть поділилася цікавою статтею на цю тему, ось дивися: "Чи потрібно оформлювати Зелену картку на авто, якщо у водія є статус тимчасового захисту за кордоном"можливо, це допоможе тобі розібратися в цьому питанні. Якщо в тебе будуть які-небудь питання, пиши!

0

Вы здесь » Фабрика впечатлений EMOZZI » Развлекаловка (флуд) » Оформлення Зеленої карти