Друзья, ищу компанию, специализирующуюся на автоматизации и роботизации складов и предприятий. Моя компания стремится улучшить эффективность и точность нашего производства. Если у вас есть рекомендации или опыт с подобными поставщиками, поделитесь, пожалуйста!
ищу компанию, специализирующуюся на автоматизации
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-18 15:49:49
Компанія SBRobotiks - це справжній піонер у сфері роботизованих складів. Їхнє обладнання для автоматизації склада допомагає нам зробити нашу складську діяльність набагато ефективнішою та продуктивною.
Поделиться32024-02-22 09:53:59
А що можете сказати щодо покращення роботи ресторанів, куди краще звернутися?
Поделиться42024-02-22 11:18:55
Я працюю на кухні ресторану вже багато років, і можу сказати одне - система POS змінила моє життя https://firemenu.net/uk/features/pos-terminal тепер я можу швидко отримувати замовлення від офіціантів, які відразу ж відображаються у моєму списку замовлень. Це дозволяє мені організовувати роботу на кухні більш ефективно, підтримуючи оптимальний темп приготування страв. Крім того, система дозволяє миттєво оновлювати меню, додавати нові позиції та вносити зміни в існуючі. Це справді вигідно для всіх сторін - я швидше готую страви, а гості отримують їх ще швидше та якісніше.