Фабрика впечатлений EMOZZI

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Фабрика впечатлений EMOZZI » Статьи об идеях » Консультація дитячого лікаря

Консультація дитячого лікаря

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Лікар педіатр біла церква - це лікар, який відповідає за здоров'я дитини з перших днів життя до досягнення вісімнадцятирічного віку.

0

2

Доброго дня! Ми шукаємо досвідченого масажиста для дитини у Львові. Масаж нам порадив педіатрю Може хтось порекомендувати когось, хто має великий досвід у дитячому масажі та добре розуміє особливості роботи з дітьми? Нам важливо, щоб спеціаліст був відповідальний та знаходив підхід до дітей. Дякую за будь-які рекомендації!

Отредактировано Маруся (2023-11-18 20:07:41)

0

3

Для батьків, які шукають дитячого масажиста, важливо обрати фахівця з медичною освітою та досвідом. Для себе ми знайшли чудового дитячого масажиста https://trystyhii.com.ua/services/dytiachyj-masazh/ який не лише володіє професійною технікою, але і має неймовірний теплий підхід до дітей. Рекомендую його як відмінного фахівця, здатного створити найзатишніший досвід для вашої дитини. Як мати, я впевнена в його професійності і безпеці для мого малятка. Якщо ви шукаєте масажиста для своєї дитини, обов'язково спробуйте його послуги!

0

Вы здесь » Фабрика впечатлений EMOZZI » Статьи об идеях » Консультація дитячого лікаря