Потрібно контакти компанії, яка займається обслуговуванням теплових насосів. Можливо хтось знає буду дуже вдячна за рекомендації. Були десь збережені контакти, але не знаю де вони поділись, а в інтернеті відгуків не знайшла, довіряю лише відгукам.
Обслуговування теплових насосів
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-05-16 18:27:35
А компанія, в якій ви замовляли монтаж теплового насоса хіба не надає послуги обслуговування? Нам при встановленні та покупці теплового насоса дали візитку з телефонами сервісного центра та майстра. То ж в разі потреби, можемо викликати майстра.
Поделиться32023-05-16 22:16:46
Варто звернутись в компанію teplosfera надають якісні послуги в короткі терміни, достатньо лише залишити заявку на сайті компанії і вам зателефонують для уточнення дати виїзду майстра до вас. Детально ознайомитись з інформацією про надання послуг можна на сайті компанії. Один раз теж викликала майстра додому і дуже задоволена виконанням робіт.
Поделиться42023-09-14 11:35:17
Якщо ви шукаєте якісне https://emerem.com.ua/ промислове насосне устаткування , то краще за все вам звернутись до компанії «Емерем Технік» . Я сама з ними співпрацюю, досить довго, щоб могла радити цю компанію. Мені подобається їх ставлення до роботи, та й товари досить високої якості. Одним словом, гарна компанія з якісною продукцією.