Цікавить жіночий домашній одяг, в частності костюми. Хочу собі щось новеньке стильне прикупити, такий собі подарунок до дня народження. Можливо хтось знає хороший магазин, де можна придбати? Буду дуже вдячна за допомогу та рекомендації.
Домашній одяг
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-09 22:01:32
Можна промоніторити інтернет-магазини, думаю щось можна підібрати, тим більше асортимент в інтернеті набагато ширший і можна знайти хороший товар за доступною ціною. Рекомендую спробувати через гугл пошук.
Поделиться32023-03-09 23:02:42
Дуже зручний домашній костюм жіночий від відомого бренду germanvolf купляла собі на подарунок до нового року, дуже задоволена якістю, а також доступною ціною. На сайті широкий асортимент товару і можна придбати як собі, так і на подарунки. Тому раджу всім, хто шукає хороший якісний товар за доступною ціною.
Поделиться42023-03-25 19:19:50
Очень люблю дома выглядеть тоже аккуратно и стильно, поэтому никогда не донашиваю что-то старое. Стильные пижамки очень нравятся, тем более есть любимый интернет магазин домашней одежды https://womensecret.com.ua/ru/categorie … ta-pizhami , откуда постоянно что-то заказываю для себя. Вот на весну себе тоже уже заказала пижамку с шортиками и футболкой.